O Nas

Društvo je član Zveze mešanih borilnih veščin in submission grappling Slovenije A.M.A.H.  od leta 2005 in sodeluje na državnih prvenstvih v Jiu-jitsu submission grappling (parterna borba, Combat Jiu Jitsu ).

Društvo je član Športne unije Slovenije od leta 2013 in v letu 2014 smo pridobili  Znak kakovosti Zdravo društvo z omogočanjem in spodbujanjem zdravega življenjskega sloga in telesne dejavnosti za krepitev zdravja z ustreznim načrtovanjem, vodenjem, izvajanjem in ovrednotenjem športno rekreativnih programov. Podporo projektu je s podpisom pisma podpore izrazilo tudi Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport RS.

Več o projektu Zdravo društvo najdete TUKAJ.

Naš osnovni namen je organizacija redne, strokovno vodene, ustrezno intenzivne in kakovostno strukturirane športno rekreativne vadbe za vse generacije.

Podatki Podjetja

ŠPORTNO DRUŠTVO ANDO HIRSCHMANN


SAVSKA  CESTA 34, 4000 KRANJ
( bivša Trenča, 1.nadstopje, levo do konca hodnika )

DŠ:  57885389

MŠ:  1169050000

TTR: 61000-0001551765

Donacija Dohodnine

Namenimo del dohodnine svojemu športnemu društvu, da podpremo razvoj športa in skupnostne dejavnosti.

Kliknite na gumb spodaj in izpolnite obrazec.

Izvedbo programa Zdravo društvo in Zdrava vadba je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in Športne unije Slovenije.

Izvedbo športno rekreativnega programa in vadb Slovenija v gibanju  in Veter v laseh je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Športne unije Slovenije.

Izvedbo športnih in rekreativnih programov društva sofinancira Mestna občina Kranj.

Izvedbo projekta s področja mladinske dejavnosti  Aktivne zimske in jesenske počitnice – “Juhuu, počitnice so tu” sofinancira Fundacija za šport in Mestna občina Kranj, z izvedbo jesenskih počitnic  smo vključeni v projekt ” Hura, prosti čas”, ki ga sofinancira Zavod za šport RS Planica.

Naslov

Savska cesta 34, 4000 Kranj